politica de cookies

Política de privacitat

1.- Informació sobre el responsable del tractament de les dades personals:

El responsable del tractament de les dades recollides a través del lloc web, www.innova.es (des d’ara, la Web o el lloc Web) és JOSEP ORIHUEL SISCAR, amb NIF nº 73.765.225-Q amb domicili en Pego. C/ Camilo Pérez Pastor, 33-4-7. Pots posar-te en contacte amb INNOVA – DISSENY I COMUNICACIÓ per a qualsevol aspecte relacionat amb aquesta política de privacitat a l’adreça de correu: info@innova.es

2. Finalitat del tractament de les dades personals:

2.1. Amb quina finalitat tractarem les seues dades personals?

En INNOVA – DISSENY I COMUNICACIÓ tractarem les teues dades personals, recollides a través del lloc web amb les següents finalitat:

a) En cas de contractación dels bens i serveis oferits a través del lloc Web, per a mantindre la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.

b) Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats en el lloc web.

c) Remetre boletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat del lloc web i del sector del Marketing Digital.

Et recordem que pots oposar-te a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça de correu indicada anterior-ment.

Els camps dels anomenats registres són de complimentació obligatòria siguent impossible rea-litzar les finalitat expresades si no s’aporten eixes dades.

2.2. Per quan de temps es conserven les dades pesonals recollides?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantinga la relació comercial o ens sol·licites la seua supressió i durant el plaç pel qual pugueren derivar-se responsabilitats legals pels serveis prestats.

3. Legimitació: El tractament de les teues dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

a) La sol·licitud d’informació i/o contractació dels serveis de INNOVA – DISSENY I COMUNICACIÓ, dels quals els terminis i condicions es posaran a la teua disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.

b) El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que t’informem posant a la teua disposició la present política de privacitat, que després la lectura d’ella mateixa, en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, amb el marcat d’una casella disposada a l’efecte.

En cas que no ens facilites les teus dades o les faces de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teua sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o portar a terme la contractació del serveis.

4. Destinataris:

Les dades no es comunicaran a cap persona aliena, excepte per obligació legal.

Les dades personals facilitades mitjançant els formularis del lloc Web, són tractades per a la prestació dels serveis de INNOVA – DISSENY I COMUNICACIó, així com per a l’enviament de comunicacions comercials o informatives mitjançant l’çus de l’eina que l’anomenada companyia facilita, el que comporta que les dades introduïdes són transferides als servidors de l’anomenada companyia, suposant una transferència de dades, que l’usuari consentix de ma-nera expresa amb l’acceptació de la present política de privacitat.

5. Drets

Com interessat que ens has proporcionat les teus dades personales, tens ple dret a obtindre confirmació si en INNOVA – DISSENY I COMUNICACIÓ estem tractant les teus dades personals i en concret estàs facultat per exercitar els següents drets que la normativa en matèria de protecció de dades et reconeix, conforme a allò previst en la mateixa.

- Dret d’accès a les teus dades personals.

- Dret de sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.

- Dret a sol·licitat la seua supresió quan, entre altres motius, les dades ja no siguen necessàries per als objectius que van ser recollides.

- En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seua situació particular, els interessats podran exercitar el seu dret d’oposició al tractament de les seues dades. Deixarem de tractar les dades, a excepció que per motius legitims imperioros o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. - En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seua situació particular, podràs sol·licitar el teu dret a la portabilitat de les dades.

Podràs exercir els anomenats drets dirigint una comunicació a l’adreça postal i/o correu electrònic que es fa constar en l’apartat 1.

A més, en cas que no s’haja vulnerat qualsevol dels teus drets, l’interessat té dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) al C/ Jorge Juan 6, 28001- Madrid o mitjançant la seu electrònica de l’AEPD: https://sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web/

Ofertes i promocions

Innova - Disseny i Comunicació

INNOVA - Disseny i Comunicació
Josep Orihuel Siscar
Camilo Pérez Pastor, 33-4-7
03780 Pego - La Marina Alta
Tel. 965 571 811
Mòbil 625 661 593
info@innova.es


MAPA WEB

INICI
QUI SOM?
PROMOCIONS
IMATGE CORPORATIVA
DISSENY WEB
PACKAGING
PUBLICITAT
PUBLICACIONS
ALTRES
CONTACTE

política de privacitat
política de cookies


FACEBOOK
Innova - Disseny i Comunicació

INNOVA - Disseny i Comunicació
Josep Orihuel Siscar
Camilo Pérez Pastor, 33-4-7
03780 Pego - La Marina Alta
Tel. 965 571 811
Mòbil 625 661 593
info@innova.es